אגרנות כפייתית של שכן

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

12/06/2022 | 03:16 | מאת: זהביתי

שכן שלנו שמתאר שהיה מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי, הוא בעל אגרנות כפייתית. הוא אוסף דברים מהזבל ומאחר וביתו התמלא, הוא התחיל לפלוש לשטחים ציבוריים של הבניין כמו: חדר גנרטור, גינה משותפת, חדר מדרגות. כל ניסיון לדבר איתו על פינוי, הוא דוחה בתואנה : לא סביר ששטחים ריקים בבניין ישארו ריקים...לא מעניין אותו מה אומר החוק. המשטרה לא עוזרת בנושא. מה הפיתרון? חיינו הפכו לגהינום .

שלום זהביתי, אינני בקיא בהיבטים החוקיים של הנושא. לכאורה, כושר השיפוט של האדם לקוי. כשמדובר בפגיעה בטובת הכלל, הכתובת היא אכן המשטרה שאמורה לפנות במקרה כזה לרשויות הרווחה שפונות לפסיכיאטר המחוזי. אולי תנסו אתם לפנות לרשויות הרווחה והן תפנינה למשטרה לצורך הוצאת בדיקה פסיכיאטרית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות