מרגיש בתוך חלום / סרט

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

15/03/2022 | 00:06 | מאת: Niro

אני ילד בן 14 ואני רץ מקיר לקיר מלא פעמים ביום תוך כדי שאני כאילו בחלום או בסרט, זה מוציא אותי מלא פעמים מריכוז, זה קורה לי כשאני לבד ולא עם אנשים . מהי התופעה הזאת ? וכיצד ניתן לטפל בה ?

שלום Niro, התופעה שאתה מתאר יכולה להיות סימפטום של הפרעות נפשיות שונות ואי-אפשר לאבחן אותה דרך פורום באינטרנט. אני מעודד אותך לפנות לפסיכיאטר ילדים ונוער לבירור פנים אל פנים של המקרה הספציפי שלך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות