פרפקציונים ו-ocd וגינופיליה...

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

29/04/2021 | 22:18 | מאת: מור

אני לא יכולה להתפשר על גברים מבחינת המראה הנשי... הגיל הצעיר... האינטליגנציה, האופי, והתפקוד המיני. אני בת 38 ו-10.5 חודשים... ולא הייתי מאושרת אף יום בחיי בגלל התעללות מהמשפחה, שגררו יחס כזה מבני זוג... 😔 הגעתי למצב שאיבדתי אמון בבני אדם... בפעם השניה בחיי... הפעם הראשונה היתה כשנגעלתי מכל הגברים וחטפתי מאניה דיפרסיה.... ב-2004...... מחפשת עזרה איפה שאפשר....

שלום מור, צר לי לקרוא על מה שעברת בחייך ועל ההשלכות של הדברים בהווה. לפי תיאורייך, אינך בשלה לזוגיות כרגע. מה שעברת אכן מזמין למרבה הצער יחס דומה מצד בני זוג. המלצתי החמה היא לפנות למרפאת חוץ של מרכז לבריאות הנפש באזור מגורייך או למערך הפסיכיאטר בשיבא תל השומר ולעבור טיפול כוללני משולב פסיכיאטרי (תרופתי), פסיכולוגי פרטני, אולי גם קבוצתי ובכל מקרה לפחות בשיבא יכינו לך תכנית טיפול כוללנית ע"י צוות רב-מקצועי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות