אוסידיי פעולות כפייתיות טקסים...

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

28/04/2021 | 22:06 | מאת: N

חייב עזרה,יש לי טקסים כל הזמן ואני לא יודע איך להפסיק את זה יש לי גם מחשבות כל הזמן ועם אני מפסיק את הטקס הפחד נראה אמיתי כולכך כל פעם פחד אחר לא יודע כבר מה לעשות...

שלום N, השילוב המנצח בטיפול בתופעה הוא טיפול תרופתי שניתן ע"י פסיכיאטר וטיפול פסיכולוגי בגישה קוגניטיבית-התנהגותית (CBT). הטיפול התרופתי הוא תנאי הכרחי, במיוחד במקרה שלך, ולכן הצעד הראשון הוא פנייה לרופא פסיכיאטר. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות