תסמיני גמילה .........

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

07/03/2020 | 17:25 | מאת: שלומי

מטופל באנפרניל 225 ואני חווה לפעמים תסמיני גמילה למרות שאני נוטל את התרופה , התסמינים כמו של אפקסור כשעשיתי גמילה מהתרופות , למה זה קורה לי למרות שאני לוקח את התרופות , זרמים בראש צפצופי אוזניים תסמיני גמילה לכל דבר

שלום שלומי, אלה תסמיני גמילה מוכרים, אך אינני פסיכיאטר. הפסקת התרופות צריכה להיעשות בהדרגה ובפיקוח הפסיכיאטר המטפל, לפי הנחיותיו. אם עדיין יש תסמיני גמילה, יש לפנות אליו. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות