טריכוטילומניה (תלישת גבות וריסים לא רצונית)

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

07/11/2019 | 11:02 | מאת: דניאל

בוקר טוב, יש לי ילדה בת 11 אוטוטו הסובלת מבעיית טריכוטילומניה (תלישת גבות וריסים). רק עכשיו למדתי שיש לזה שם. זה התחיל לפני כשנה ולמרות כל הבקשות שלנו להפסיק זאת ואני מאמינה שגם היא רוצה להפסיק, הדבר לא עולה בידה. היא לא שמה לב לזה/מודעת לזה בעת המעשה, נראה לי. הייתי שמחה לדעת למי אפשר לפנות בקריות עם בעיה כזו לקבלת טיפול? תודה רבה ויום טוב!

שלום דניאל, פנו למרפאה לבריאות הנפש לילדים ונוער במסגרת המערך הפסיכיאטרי של המרכז הרפואי רמב"ם בחיפה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות