מתמחה שלא אמר שהוא מתמחה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

17/05/2019 | 15:53 | מאת: שירן

שלום פרופסור גידי. הייתי בטיפול במשך שנה ולא ידעתי שהמטפל שלי הוא מתמחה ולא מומחה. גיליתי את זה רק לא מזמן דרך איזה מסמך. המטפל מעולם לא הציג את עצמו ועברו חוץ מלהגיד את שמו. המטפל הוא מתמחה באחד מבתי החולים המוכרים ששם טופלתי. בנוסף הפסיכולוגית המנהלת שהפנתה אותי אליו גם לא אמרה לי שהוא מתמחה. האם נעשה כאן משהו אסור שעובר על החוק? האם חובתו היתה להגיד לי שהוא מתמחה? ומה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה, שירן

שלום שירן, באופן רשמי, את יכולה להתלונן על כך דרך פניות הציבור במשרד הבריאות או ע"י פנייה לוועדת האתיקה של הסתדרות הפסיכולוגים. מבחינה פסיכולוגית, לו אני במקומך, הייתי נותן לנושא לגווע, אבל אנשים שונים זה מזה בנטייתם לסלוח או לנקום. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות