מתי מחליפים מטפל?? אשמח למענה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

15/03/2019 | 16:37 | מאת: אייל

שלום רב !! מוכר כלוקה בסכיז" ואוסידי מחשבתי .. מאוד מודע לעצמי . מה שקורה שבשנים האחרונות מסיבות אלו ואחרות אני מחליף מטפלים אני מתכוין לטיפול שיחתי אחד על אחד . ההפסקות בטיפול שוב אומר שזה לא בא רק ממני . אציין שכעת מאושפז במחל" פסיכ" שם יש פסיכולוג שנפגשתי איתו כ 2 פעמים בנתיים .. ואני מאוד מבולבל גם מכל מה שקורה איתי כי אני חווה איזון תרופתי . אשמח לתגובתך שבת שלום

שלום אייל, אני מקווה שבעזרת הטיפול השיחתי והתרופתי שאתה מקבל כעת בביה"ח תרגיש טוב יותר. מעבר לכך, אין זה רצוי שתוך כדי טיפול אחווה את דעתי, מה גם שאין לי מספיק פרטים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות