התמודדות עם כעסים, שליתה אצמית

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

22/04/2018 | 18:20 | מאת: יבגניה

מחפשת דרך התמודדות עם כעסים, שליתה אצמית ,סדנאות וכו' ?! תודה

שלום יבגניה, אם תקלידי בגוגל את מילות המפתח האלה, תגיעי לשלל מודעות פרסומיות על סדנאות כאלה, אך כדאי מאוד לבדוק את ההכשרה וההשכלה של המנחים ולוודא שלא מדובר בשרלטנים (בדרך כלל מטפלים בעלי הכשרה מתאימה כמו עובדים סוציאליים או פסיכולוגים, יכתבו זאת). גם ביוטיוב יש סרטונים רבים המתייחסים לנושא, חלקם יישומיים יותר וחלקם יישומיים פחות, מומלצים סרטונים שנעשו בימי עיון של אוניברסיטאות (למשל, לאוניברסיטה הפתוחה יש הרצאות בנושא מיום עיון כזה, שכולן הועלו ליוטיוב). וגם לי יש כמה טיפים: http://www.giditherapy.co.il/?p=1750. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות