זהות מינית נטיה השתנתה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

09/07/2017 | 19:20 | מאת: יגאל

שלום פרופסור!לפני שנה בערך קרה שנטיה או זהות מינית שלי השתנה פשוט הפסקתי להסתכל על נשים וזה פשוט מדדרדר אני לא יודע מה לעשות.פתאום אני מסתכל רק על גברים אני לא מרגיש טוב מאז שזה קרה .מצב רוח ירוד לפעמים קושי להתקשר עם אנשים.לחצים בראש בלסתות .האם זה משהו שחולף או שאני יצתרך לחיות כך איך מתמודדים עם דבר כזה?תודה מראש על התשובה

שלום יגאל, נא הפנה את שאלתך לפורום "שרינק פרנדלי" שאני מנהל באתר זה: https://www.doctors.co.il/forum-1389/ ואשמח לענות לך שם. באותה הזדמנות ציין את גילך את ההיסטוריה המינית שלך עד כה. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות