תפוס

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/09/2011 | 07:36 | מאת: רונן

אני לוקח ראוקוטן ואני מרגיש תפוס בגוף ואני הייתי עושה ספורט הרבה ועכשיו שאני עושה ספורט אני תפוס כואב השרירים ומרגיש שאני לא מגיע ליכולות שלי ביכלל השאלה שלי עם זה יעבור אחרי שאני יסיים? כי זה נורא וכמה זמן אחרי שאני יסיים זה יעבור עם זה יעבור?

הי ערב טוב זוהי תופעת לוואי נפוצה ולכן אנו ממליצים לא לעשות ספורט אינטנסיבי במשך התקופה .ולשאלתך כן יעבור אחרי שתסיים עם התרופה ,רצוי להפ]סיק פעילות ספורטיבית אינטנסיבית

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות