בקשר לאנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/09/2011 | 12:43 | מאת: מוטי

שלום דוקטור. לפני כמה ימים המלצת לי על אנטיביוטיקה , כמובן שאמרת שעליי ללכת קודם כל לרופא עור שלי על מנת שגם הוא ימליץ לי . אבל הייתי רוצה לקבל ממך קצת יותר פרטים כגון : שמות, תופעות לוואי, סיכונים וכו'. האם עליי לא להחשף לשמש וכדומה . תודה מראש . אני אשמח אם תוכל לענות לבקשתי וזאת מאחר ואני כבר די מוטרד מהעניין הזה. מוטי

בוקר טוב מפני השמש חייבים להיזהר אין קשר לאנטי ביוטיקה . לגבי אנטיביוטיקה :קיימות 3 קבוצות של אנטיביוטיקות נפוצות המתאימות .לכל קבוצה האיפיונים שלה .הטטרה ציקלינים הן בקבוצה ה1 לגבי תופעות לוואי לכל תרופה התופעה שלה וכן המלצתי להתייעץ עם רופא עור,שיתאים לך התרופה ולהסביר כל הנוגע לשימוש בה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות