הפסקתי וחוזר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/09/2011 | 06:17 | מאת: רון

לקחתי ראוקוטן 6 חודש ושבועיים ועכשיו הפסקתי שבוע והתחיל לגרד לי במצח ומאחורי האוזניים וגדל לי נקודות לבנות בין הגבות מה לעשות ממה זה? הרופא אמר שאני צריך 8 חודש לקחת לחזור לקחת? מה לעשות אני לא יכול לראות רופא אני בצבא לא נותנים לי מה אתה אומר זה סימנים או פצעים מה שגדל לי ? זה עובר? מה לעשות יורב?

23/09/2011 | 10:10 | מאת: רון

יורב ממש גודל לי פצעים מזההה לא אדומים קטנים כאלה לבנים מה אני עושה יוצא לי הרבה

24/09/2011 | 20:11 | מאת: רון

להמשיך לקחת? כי התחלתי לקחת שוב כבר יומיים ואני לא יודע אם זה נכון לחזור כי הפסקתי שבוע אבל אחרי שבוע שהפסתקי הרגשתי גירודים במצח ויצא לי מלא פצעים קטנים להמשיך לקחת או שזה טוב שיוצא? שזה כאילו מוציא את מה שזה לא הוציא? לחזור לקחת?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות