רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/09/2011 | 21:27 | מאת: מירב

אתמול נתן לי רופא העור מרשם כדי להתחיל ברואקוטן. היום הייתי בבדיקה אצל גינוקולוג לגבי כאב בבטן תחתונה שבבדיקה לא מצא כלום, רק נתן לי לעשות בדיקת שתן. לא התחלתי ברואקוטן כי רציתי לחכות אם הגינוקולוג יתן לי תרופה שמתנגשת עם רואקוטן. האם יש צורך לחכות עד לתוצאות בדיקת השתן , או שאני יכולה להתחיל עם הרואקוטן?

הי מירב טוב עשית!המתיני לתוצאות בדיקת השתן בררי עם הגיניקולוג אלו תרופות תצטרכי לקחת ותשאלי אם לא יתנגשו ברואקוטאן. במידה וכן סיימי עם הטיפול במקור הכאב ורק אחכ טפלי ברואקוטאן משום שזה סובל דיחוי.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות