יצא לי קו חום

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/09/2011 | 07:54 | מאת: רון

שלום יורב אני נוטל ראוקוטן והפסקתי לפני שבוע ויצא לי קו חום כזה במצח ואני כמעט בטוח שזה מהראוקוטן מזה למה זה ככה אמרת לי שזה לא עושה סימנים השמש זה סימן שעובר?

23/09/2011 | 12:04 | מאת: רון

יש לזה משחה משהו זה ממש קו חום איך אני מטפל בזה זה בטוח מהראוקוטן

רון בוקר טוב אני מבין שאתה בשרות צבאי ואינך יכול לראות כרגע רופא אך לא יהיה זה רציני ואין זו רפואה לערוך אבחנה ואו להמליץ על משחה מבלי לראותך .אפשר לייעץ בפורום אולם אי אפשר לטפל דרך האינטרנט מבלי לראות את החולה.בחופשה הראשונה שלך גש לרופא עור (אשמח לעזור) שיראה מצב הפנים וימליץ על טיפול. בדרכ יש אפשרות לטפל בכתמים או סימנים המופיעים על הפנים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות