הפסקתי טיפול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/09/2011 | 08:39 | מאת: רון

שלום יורה הפסקתי ראוקוטן לפני 4 ימים ועדיין העניים שורפות ושיש רוח קשה לפתוח נראה לי זה היובש מתי זה יעבור? אני מקווה שזה לא פגע לי בעיניים כי זה גם גורם לע להיראות חיוור זה לא פוגע בעיניים נכון? כי כבר עברו 4 ימים ועדיין אני מרגיש בעיניים יובש וקשה לפתוח וכשיש רוח הרגשה מוזרה אני מזכיר שוב אין לי למי ליפנות אני בצבא ולא מתייחסים אליי אז תענה לי בבקשה

רון הימ בדרכ הזמן הוא בין מספר ימים לשבועות אם תוך שבועיים לא יעלם תאלץ לפנות לרופא עיניים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות