מהו הטיפול המומלץ ?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/09/2011 | 19:08 | מאת: מוטי

שלום. אני בן 18 וכבר שנה בערך שאני מורח משחות שונות כגון אדפרין, אקנתרים ורט-אויט. יש לי פצעים באזור הפנים , לא יותר מדי כמה בודדים , וגם זה בא בתקופות, יש תקופות שיש יותר ויש תקופות שפחות אבל תמיד יש 1 או 2. בחיים רופא עור לא הציע לי להשתמש בריקוטאן, ואת האמת אני לא חושב שאני באמת זקוק לכך . השאלה שלי היא האם זה בסדר שאני מורח את המשחות האלה , או שיש משחות אחרות או טיפול אחר יותר טוב . אשמח אם תוכלו לענות לשאלתי. תודה מוטי

ערב טוב מוטי המשחות שאתה מורח בסדר גמור .לציין שהטיפול הוא חיצוני בלבד .במידה ותרצה טיפול תרופתי אפשר יהיה לתת אנטיביוטיקה.אין צורך ליטול רואקוטאן למצב פנים שאתה מתאר

21/09/2011 | 10:26 | מאת: מוטי

הייתי רוצה לדעת לאיזו אנטיביוטיקה אתה מתכוון, כמה זמן טיפול, והאם יש לזה תופעות לוואי . כי אצל חברים שלקחו כדורים ראיתי שבמהלך הטיפול עור הפנים שלהם התייבש והיה נירא נורא . תודה על העזרה. מוטי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות