אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/09/2011 | 21:46 | מאת: שיר

לבת שלי יש אקנה בינוני שמשאיר גם צלקות היא נגד כדורים האם אור כחול יכול לעזור והאם זה מאושר דרך הקופה

בוקר טוב מבלי לראות את מצב פניה של הבת ,האור הכחול יכול לעזור לאקנה .הטיפול נעשה באופן פרטי אין כיסוי דרך קופות החולים

22/09/2011 | 14:22 | מאת: דליה

אולי כדאי לך להציע לה שימוש בתכשיר קוסמטים שניתן למצוא ברשתות הפארם. אני שמעתי שיצא מוצר חדש לאסתי לאודר שנקרא אילומיניישן לפנים והוא מטפל בכל הנוגע לכתמים בעור, צלקות אקנה, אדמומיות..

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות