סימנים בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/09/2011 | 19:51 | מאת: רון

שלום יורב אני לוקח ראוקוטן 6 חודש ושבועיים אני בצבא ואני שם קרם הגנה כובע ומשקפיים. הרופא שראה אותי לפני 4 חודש אמר לי להמשיך את הטיפול 8 חודש. אני רואה שזה מתחיל לעשות לי סימנים. בצבא לא נותנים לי לראות רופא זה תהליך ארוך אין לי מושג למה והיום אני לא לוקח זהו אני מפסיק זה עושה לי סימנים בפנים למרות שאני שם קרם הגנה כובע ומשקפיים אני מעדיף פצעים משאשר סימנים שלא יורדים אף פעם עכשיו רציתי לדעת אחרי כמה זמן מזמן שאני מפסיק את הטיפול שזה היום אני יכול להיות יותר רגוע אם יש עליי שמש כי אני מנסה כמה שיותר להתחבאות מהשמש מתי השמש תיהיה פחות מסוכנת ותעשה לי סימנים מזמן שאני מפסיק? בבקשה תענה לי אתה כי רופא אני לא רואה אין לא נותנים לי בצבא לא יודע למה בבקשה תענה לי כי אין לי מי לשאול ודי זה עושה לי סימנים

הי רון בדרכ אחרי חודש אין בעיה לחזור לפעילות בשמש .אבל עדיין חייב להתמגן בשמש :קרם הגנה ,כובע ומשקפיים

21/09/2011 | 08:43 | מאת: רון

אני שואל מתי הראוקוטן לא בגוף שלי מתי הפנים שלי כבר לא רגישות מהראוקוטן מתי זה לא יעשה לי צלקות אם אני לא יעמוד בשמש כי הרבה אנשים עומדים בשמש ואין להם צלקות עכשיו בבקשה תענה לי כי אני מפחד להיות בשמש וזה מכניס אותי לחרדה שאני בשמש כל פעם בודק את הפנים שאין סימנים שהראוקוטן עושה מתי אני לא צריך לפחד משמש שלא תעשה לי סימנים וצלקות מהראוקוטן ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות