החמרה מרואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/09/2011 | 17:12 | מאת: אירית

שלום רב, אני בת 35 סובלת מאקנה הורמונאלי. במשך כחודשיים לוקחת גלולות דיאנה. בנתיים האקנה רק החמיר.. רופאת עור נתנה לי טיפול ברואקוטן 40 מ"ג ביום בשילוב גלולות דיאנה. טרם התחלתי את הטיפול ברואקוטן מחשש להחמרה בפצעים. כפי שקראתי באינטרנט מומלץ לבלוע בתחילת הטיפול מינון נמוך כדי למנוע החמרה ולא להתחיל במינון גבוה, כפי שרואת העור שלי המליצה. אני מאוד פוחדת . מהו המינון המומלץ לבלוע כדי למנוע החמרה? האם מומלץ לבלוע רואקוטן בשילוב עם דיאנה? אנא תשובתך הדחופה אני ממש במצוקה תודה

הי מומלץ להתחיל במינון נמוך ולעלות בהדרגה.רואקוטאן בשילוב דיאנה מקובל.

19/09/2011 | 07:58 | מאת: אירית

תודה על תשובתך. מהי ההמלצה למינון בהדרגה? 20 מ"ג אח"כ 30 ואח"כ 40? כמה זמן מרווח לכל מינון? האם לקיחת מינון בהדרגה מאריך את משך הטיפול? בכמה זמן?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות