טיפול בריאקוטן - בבקשה בבקשה עזרה דחופה.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/09/2011 | 21:06 | מאת: רועי

לאחר אקנה נדרשתי ע"י רופא עור להתחיל טיפול בריאקוטן. בעקבות היותי לוחם נאמר לי שיהיה לי קשה להתמודד עם המינון הנידרש בד"כ למצבי ובהתאם למשקלי ( "70 מ"ג למשך כחצי שנה"), ולכן יצא שלקחתי במשך כחמישה חודשים 20 מ"ג ביום, חודש 30מ"ג ביום וחודשיים 40 מ"ג ביום. האקנה עבר, אך חזר שנית כ4 חודשים לאחר מכן. לאחר ביקור נוסף במרפאה הומלץ לי לחזור לקחת את הכדור בצורה של: שבוע בחודש למשך שישה חודשים. האם ישנה דרך לקצר את משך לקיחת הכדור? האם לדעתך אופי הטיפול הוא יעיל. האם ישנה כמות מוגבלת של מ"ג ריאקוטן שהגוף יכול להכיל? מה בסה"כ אתה ממליץ לי לעשות ?? ממתין לתשובה והמון המון תודה!

הי רועי אין אפשרות לקצר תהליכים וזה חלק מהבעיה כפי שאני רואה אותה.5 חודשים זמן מועט מידי. יש הגבלה לכמות הרואקוטאן הניתנת 1 מג ל1 קג . מבלי לראות מצב פניך היית ממליץ להמשיך הטיפול כפי שניתן בתחילה דהיינו 20 מג ואחכ 30 ואחכ 40 למשך לפחות חצי שנה לעיתים צריכים יותר.שבוע בחודש אינו יעיל .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות