נפיחות חריפה מאוד על עפעפי העיניים ורואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/09/2011 | 14:28 | מאת: ליאור

שלום ד"ר יורב, אני מטופלת שלך, וסיימתי טיפול ברקוטן לפני כחודשיים. לפני שבוע וחצי החל גירוי על העפעף (שאני חייבת לציין שכן הרגשתי גירוי כמותו בתקופת התרופה - אך לא יותר מכך), ויום למחרת קמתי עם עפעף עליון כה נפוח שבקושי נפתח... רופאת עיניים נתנה לי סינטמיצין 5% וטיפות טוברקס, וטענה שזה "בדרך" להיות שעורה. כשהכאב חלף והמראה נותר פחות נפוח אך עדיין מעט מעוות (כעבור שבוע) צץ הנל גם בעין השניה... יומיים אחרי תחילת הנפיחות בעין השניה - צץ גם סוג של פצעון פצפון מוגלתי בעפעף התחתון (מה שלא קרה קודם)... רציתי לדעת אם זה קשור לרקוטן? אם זה יחלוף עם טיפול רגיל או צריך לעשות משהו אחר? תודה רבה!!! :-) ליאור

הי ליאור כפי שעניתי לך טלפונית הטיפול ינתן ע"י רופא עיניים .

13/09/2011 | 14:42 | מאת: ליאור

אין כמוך!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות