רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/09/2011 | 16:09 | מאת: נועה

אני לוקת רואקוטן כבר 4 חודשים כל יום 2 כדורים . ויש שינוי דרסטי !!!!! בפנים שלי . במהלך הבדיקות דם שעשיתי , עלה לי הכולסטרול .. והרופא אמר לי להתחיל קצת דיאטה .. אח"כ שעשיתי שוב בדיקות דם , הכולסטרול עלה לי יותר ... והרופא הוריד לי את המינון לכדור ביום , ואם נשאר לי חודשיים אני אצטרך 4 חודשים . רציתי לשאול אם כדי לי באמת להמשיך עם הכדורים ? והאם הכולסטרול יירד למצב שהייתי לפני הכדורים כשאני אפסיק ליטול רואקוטן ... ובכלל כל התופעות לוואי נשירת שיער וכד' . שווה לי למהשיך את הטיפול ? אמשמח לתשובה .

הי נועה אם הסיבה לתופעות היא הרואקוטאן הרי שיעלם עם סיום נטילת התרופה .אם הסיבה היא גנטית יצטרכו לטפל בזה. סיימי את הטיפול במינון המלא ההבדל בגובה הכולסטרול לא מושפע משמעותית לטובה במינון נמוך יותר.ולכן סיימי הטיפול ואחכ טפלי בכולסטרול אצל רופא המשפחה

17/09/2011 | 17:28 | מאת: נועה

לסיים את האיפול עוד 4 חודשים ? או לסיים אותו עכשיו ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות