כאבי גב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/09/2011 | 09:37 | מאת: רון

אני לוח ראוקוטן 6 חודש ויש לי כאבי גב יכול להיות שזה ביאלל הראוקוטן כי יש תופעות לוואי שתפוס השרירים ?

הי רון כן יש מצב לתפיסת שרירים כתוצאה מנטילת רואקוטאן לכן אנו לא ממליצים על פעילות ספורטיבית. מבין שאתה כבר בסוף התהליך התייעץ עם הרופא האם להוריד מינון או לחילופין אם מצבך הוטב להפסיק.

12/09/2011 | 10:07 | מאת: רון

הרופא שטיפל בי במשך 4 חודש אמר לי להמשיך עוד 4 חודש את הטיפול ב30 מל כל הטיפול שלי זה 30 ואני שוקל 65 גובה מטר 65 ורציתי לדעת אם הכאבי גב ימשיכו לאחר הטיפול?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות