קירקורים בקבע

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/09/2011 | 09:37 | מאת: נדב

אני לוקח ראוקוטן 6 חודש ויש לי תמיד קירקורים בקבע וזה מפחיד כאילו קירקורים שלא מפסיקים כל הזמן אוכל לא אוכל תמיד הכדור ראוקוטן פוגע בקבע?

הי נדב המצב שאתה מתאר אינו קלאסי לכן ממליץ לעשות הפסקה של שבוע ולראות מה מצב הקיבה ואחכ להמשיך לקחת ולראות האם המצב השתפר במידה ולא גש לרופא העור שלך לבירור .האם אתה עורך בדיקות דם כל חודש?

13/09/2011 | 23:31 | מאת: נדב

אני בטירונות וכבר חודשיים ושבועיים לא עשיתי ואני כל הזמן מבקש ואין כל פעם אומרים איפשר עכשיו או שאין היום אני לא יודע מה לעשות עם הצבא הזה אני חסר עונים. אבל השאלה שלי אם הכדור משפיע על הקיבה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות