שומה חשודה ברום הירך (לבת 61)

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/09/2011 | 13:42 | מאת: שירה

נבדקה היום ע"י רופא עור של קופ"ח כללית המליץ להוציאה (לדעתו רק לשם הזהירות, לא נראה שיש "משהו") התור נקבע רק לעוד חודש. האם להמתין או שעדיף לא לחכות ? האם אתה מקבל מבוטחי קופ"ח כללית ? ומהו זמן ההמתנה הצפוי ? (חוצמזה שיש לה ריבוי סרחי עור שיש להוציאם, במיוחד באזור הצוואר+החזה). נשמח לקבל מידע אודות ביקור כללי / פרטי. תודה.

שירה שלום אנני מטפל בחולי הכללית .לא יהיה זה רציני מצידי לומר האם המקרה דחוף אם לא בדקתי אותו !!!אם הרופא טוען שזהו משנה זהירות זמן ההמתנה מקובל . הסרת נגעי עור אינה מכוסה ע"י כל קופות החולים .זהו טיפול פרטי ואנני נוהג למסור פרטים באתר. אפשר להתקשר לקליניקה בשעות הקבלה ולקבל האינפורמציה 036955772 או036910962 להישמע

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות