אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/09/2011 | 21:48 | מאת: עדן

שלום, השתמשתי במשחות רבות לאקנה ושום דבר לא עזר לי. רציתי לדעת אם ישנה משחה חזקה שאתה מכיר והייתי משתמש בכדורים אך המצב שלי לא עד כדי כך חמור אבל עדיין יש לי פיצעונים רבים למרות שאני בכל זאת מטפלת בהם, תודה מראש

07/09/2011 | 21:59 | מאת: עדן

אה ורציתי לשאול גם אם ידוע לך על כדורים שלא עושים תופעות לוואי או מעט? למרות שניראה לי שמצבי עוד סביר, אשמח לדעת

ערב טוב עדן אתחיל מהסוף . כמעט לכל תרופה יש תופעות לוואי.המשחות לא תמיד עוזרות משום שהטיפול הוא חיצוני ולא מתאים לכל סוג אקנה.לא יהיה זה מקצועי להמליץ על טיפול ללא איבחון.כדאי לגשת לרופא עור שיוכל להמליץ על טיפול המתאים למצב פניך, אם זהסוג מסוים של משחה או כדורים או גלולות וכו'

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות