טיפול בראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/09/2011 | 13:52 | מאת: ירין

שלום קוראים לי ירין ויש לי פצעים בפנים לא מצב גרוע אלה נקודתיים ואני רוצה להתחיל ליטול כדורי רקוטן אך לאחר שקראתי מאמרים אני קצת חוששת מפני כל התופעות למינהים מה עלי לעשות?

07/09/2011 | 17:01 | מאת: איילהל

שלום ירין! מדוע להשתמש בתותחים כשיש כלי נשק יותר מתאימים לבעיות נקודתיות? אני חושבת שקודם כל יש להשתמש במוצרים עדינים חיצוניים שיכולים לתת מענה הוגן. מאז שהתחלתי להשתמש במוס ניקוי טיפולי לפנים של לקטופיל אני לא מפסיקה להמליץ עליו באוזני כולם. איילה

ערב טוב ירין כדאי היה לגשת לרופא עור שיאבחן מצב הפנים וימליץ על הטיפול המתאים למצב פניך .מטיפול חיצוני מינורי ועד תרופות אם צריך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות