רואקוטן ומינוציקלין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/09/2011 | 14:07 | מאת: מיכאל

יש לי בעיה אני לפני חודש הייתי אצל הרופא והיא הביאה לי כדורי מינוציקלין 100 מ"ג כדור אחד ביום ואחרי חודש לא ראיתי שיפור אז חזרתי לרופא ואמרתי שאני רוצה לקחת רואקוטן אז היא התחילה להגיד לי שזה מסוכן ולא כדאי ויהיה לי חרא עם זה , למרות שאמרתי לה שאני מוכן לקחת את זה ולשאת בתופעות לוואי היא לא רצתה להביא לי היא ניסתה למכור לי רק עוד משחות וכדורים אחרים ובסוף היא דחפה לאמא שלי עוד כדורי מינוציקלין ואמרה להמשיך לקחת את זה ... אני לא יודע מה לעשות כי אמא שלי לקחה את זה ואני רוצה לקחת רואקוטן ואני לא יכול לקבוע תור לרופא אחר בגלל שבמכבי אתה מחוייב ללכת לרופא אחד 3 חודשים משהו כזה אז איך אני יכול להשיג רואקוטן ? אני צריך לקחת את זה בזמן הקרוב כי עוד שנה אני יהיה בתחרויות שחייה ואני לא יוכל לקחת את זה כי זה פעילות גופנית ממש גבוהה

04/09/2011 | 14:23 | מאת: מיכאל

לקחתי את המינוציקלין חודשיים* בטעות כתבתי חודש

מיכאל ערב טוב השפעת המינוציקלין ניכרת לאחר תקופה לעיתים מספר חודשים. בנוסף יש אפשרות של שילוב עם רואקוטאן . מיכיוון שלא בדקתי אותך אין לי אפשרות אבחנה דרך אינטרנט. בעקרון הרבעון נגמר בסוף ספטמבר ובתחילת אוקטובר תוכל לגשת לבדיקה אצל רופא אחר. אין אפשרות לקבל רואקוטאן ללא מרשם רופא וללא מעקב ובדיקות דם .בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות