גלולות דיאנה 35

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/08/2011 | 05:14 | מאת: ירדן

היי, אני בת 19 ואני לוקחת את הגלולות האלה ובגלל אקנה ושיעור יתר. להבעיה אצלי היא האקנה, אני מרגישה שיצאו לי יותר פצעים מאז שהתחלתי לקחת את הגלולה, לפי מה שאני זוכרת. זה אמור להשתפר עם הזמן? בנוסף. לפני קצת יותר מחצי שנה לקחתי מינצוקלין והפנים שלי נראו טוב מתמיד, כדאי לחזור לקחת כדי לשפר את האקנה? תודה

הי ירדן לפעמים בנטילת דיאנה יש החמרה בפצעים בערך 3-4 מחזורים ואחכ משתפר . לגבי המינוציקלין ,יש אפשרות שילוב בינו ובין הגלולה . מיכיוון שלא ריאתי אותך לא יהיה זה מקצועי מבחינתי לתת אבחנה באינטרנט .עצתי גשי לרופא העור שלך והתייעצי על השילוב עמו .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות