זה היה חצ'קונים,עכשיו זה מאוד אדום,מה זה?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/08/2011 | 11:16 | מאת: אנונימית

היי,אני בת 14 ויש לי שאלה: פעם היו לי הרבה פצעי בגרות על המצח והם היו אדומים. היו תקופות שהייתי מטפלת בהם והיו תקופות שלא. עכשיו שמתי לב,שכול הכתמים האדומים האלו שעל המצח שלי בכלל לא בולטים,שלא יוצא מהם חצ'קונים בכלל. הקוסמטיקאית שלי אמרה שזה האדום שנשאר מהפצעונים ושאחריי כמה זמן זה יעבור,אבל זה נמצא הרבה זמן על המצח שלי וזה מטריד אותי כי נמאס לי להתאפר בפודרה,אני רוצה את עור הפנים הטבעי שלי. מה דעתך בעניין? איך אפשר להעלים את זה? בתודה, נועה.

הי נועה א. הקוסמטיקאית צדקה וזה עניין של זמן ,יש אפשרות לטפל בזה בנגזרות של ויטמין a גשי לרופא העור שלך ובקשי הטיפול בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות