איך מצליחים להיפטר מאקנה שנמשכת כבר 10 שנים ?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/08/2011 | 19:35 | מאת: רחלי

שלום לבתי אקנה כבר מגיל 13 . היא ניסתה את על המשחות האפשריות ,וכן רואקוטן במשך חצי שנה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את בעיית האקנה? האם יש רופא באזור חיפה או אזור אחר בארץ שיוכל לעזור לנו לפתור את הבעיה? המון תודה מראש

רחלי שלום רופא עור באיזור חיפה דר אילן כץ .מסרו שזה בהמלצתי בהצלחה

23/08/2011 | 07:13 | מאת: רחלי

אז זהו ,שבדיוק אצלו היינו ואפילו באופו פרטי: הבת שלי קיבלה רואקוטן . והאקנה חזרה מיד לאחר שבועיים מיום הפסקת הטיפול. לאחר מכן, כשהייתי אצל רופאה בקופת חולים,הסתבר שכנראה המינון שנתן לא היה מדויק,וייתכן שזו הסיבה שהרואקוטן לא עזר. הייתי מעוניינת בשם של רופא עור אחר ,מישהו שהינו מומחה במיוחד לעניין זה. ושוב,תודה מראש על ההתייחסות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות