אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/08/2011 | 17:58 | מאת: יונית

שלום רב, שמי יונית בת 22. אני סובלת מאקנה בדרגה קלה. טופלתי במשך השמניפ בכל מיני תרופות ולאחרונה ביקרתי אצל הרופא שוב, והנ"ל הציעה לעבור לראוקוטן. בגלל כל תופעות הלוואי אני מעט חוששת, ולכן הרופאה הציעה טיפול במינוצקלין. הבנתי שמינוצקלין יכול לגרום לי הופעת הפצעים רק באופן זמני, האם זה נכון? תודה רבה!

יומית שלום מינוציקלין יכול לפתור את הבעיה . אולם כידוע לך כל אחד מגיב שונה לתרופה תנסי מספר חודשים ויכול להיות שתגיהבי טוב והפצעים יעלמו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות