מאוד חשוב לי לדעת

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/08/2011 | 15:33 | מאת: רון

אני נוטל ראוקוטן 5 חודש ושבועיים 30 מיל שוקל 67 והרבה פצעים עברו אבל מה אין שום כיוון לפנים חלקות יש לי נקודות אדומות ולבנות פנימיות שלא עוברות ואני ממש רוצה לדעת אם יש טיפול אחר שכן מטפל בזה כי זה לא בטוח פצעים כי זה פנימי והחיצוניים תמיד משתפרים ובזה אין שיפור יש קרם או משהו שמעביר את זה כי זה יותר גרוע בישבילי מהפצעים החיצוניים הם עוד עוברים זה לא עובר הרופא שלי פבל דימונד מרמתיים אמר לי לקחת 8 חודשיים ראוקוטן אבל אני לוקח כבר 6 חודש כמעט ואין שיפורררר בפנימיים בבקשה יש קרם או משהו לזה כי הראוקוטן לא עוזר להם אולי זה לא פצעים מה לעשות?

12/08/2011 | 15:38 | מאת: רון

אני מוסיף שזה נראה כמו מין חררא כזאת כזה וגם בגף זה ככה עברו הפצעים אבל נישאר חררא כזה איך מטפליםם בזה והנקודות האדומות נראות כמו אדמומיות נראה לי שאני מזיע או בשמש רואים את זה בברור בבקשה תעזור לי יורב איכשהו אני יודע שאתה לא רואה אותי אבל תנסה לחשוב על מקרה דומה שאתה מכיר זה חשוב לי מאוד שיהיה לי פנים חלקות לגמריי כי ראיתי הרבה שסיימו ולהם יש פנים חלקות אני גם רוצה !

הי רון ישנן שתי אפשרויות לטיפול :או להאריך את הטיפול ל8 ח' או להגביר את המינון במידה והתגובה של העור יותר איטית.הטיפול מצריך המון סבלנות ועד שלא תסיים לגמרי עם התרופבה +חודשיים של המתנה אסור למרוח שום דבר על הפנים בשל רגישות העור.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות