זה הקיורטן ?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/07/2011 | 04:07 | מאת: שיר

אני לוקחת כבר 3 וחצי חודשים קיורטן בזמן האחרון אני שמה לב שהנקבוביות שלי ממש נפתחו , והתחילו להיות לי שחורים מותר להוציא אותם באמצע הטיפול ? האם הנקבוביות והשחורים הם כתצאה מהקיורטן ?

הי שיר ערב טוב הקיוראטן גורם לכך נכון כחלק מהטיפול . ישנה החמרה ואחכ הטבה לא להיבהל. אסור !!!!לגעת לטפל בשום חומר ולא "בלחיצות" כל זמן נטילת הכדור וחודשיים לאחריו בשל הרגישות הגבוהה של העור ."טיפול" יגרום לכתמים ולצלקות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות