רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/07/2011 | 10:00 | מאת: רנא

אני בת 34, לפני כ 9-10 שנים טופלתי ברואקוטן אחרי שכל מיני כדורים ואנטיביוטיקה לא עזרו לאקנה. לפני כשנתיים האקנה התחיל לחזור לפנים ובחודשים האחרנים מתפשט לחזה וגב עליון . אם בעבר כל התרופות לא עזרו, האם אתה חושב שכדאי להתחיל לנסות? או שכדאי לי לחקות לחורף ולהתחיל עם רואקוטן עוד פעם? יש לציין שאין לי בעיה הורמונאלית כמו כן רופא העור המליץ לי על מינוציקלין (בעבר לקחתי הרבה ולא עזר)

רנא ערב טוב הייתי מחכה לחורף דבר ראשון ואחכ נותן רואקוטאן במינון נמוך לתקופה ארוכה .התייעצי עם הרופא שלך.

25/07/2011 | 08:38 | מאת: רנא

בעבר כשטופלתי ברואקואטן זה היה לתקופה של 6 חודשים, האם זה נחשב לתקופה ארוכה? מה זה מינון נמוך כאשר אני שוקלת 56kg ? אני מעוניינת לשמוע גם את דעתך לפני שאני הולכת לרופא שלי(בחורף, או בסוף ספטמבר). למרות שהרופא המליץ לנסות גלולות ואני לא הסכמתי כי אני יודעת שהאקנה יחזור כשאני מפסיקה, אז המליץ על מינוצקלין . התחיל להגיד לי שרואקוטן לא מומלץ כי אני נשואה , למרות שאמרתי לו שסיימתי עם הריונות. לכן אני חושבת לא לחזור לאותו רופא, השאלה האם רופא משפחה יכול לתת לי את הרואקוטן?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות