יש קשר לשינה?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/07/2011 | 20:25 | מאת: שמוליק

אני לוקח ראוקוטן 5 חודש 30 מיל אני שוקל 67 ונשאר לי עוד 3 חודש לקחת ככה הרופא אמר רציתי לדעת אם יש קשר להשפעה של הראוקטן לבין השינה כי אני לא יש טוב ביכלל כבר הרבה זמן לא נירדם הכדור משפיע על זה שאני לא ישן? הכדור לא עושה את העבודה כמו שצריך שאני לא ישן? כי הפצעיים הפנימיים לא עוברים לי...

הי ערב טוב אין קשר בחן רואקוטאן ןהפרעות שינה.אם מרגיש בעייה בשנה פנה למןחה להפרעות בשינה.

26/07/2011 | 17:18 | מאת: איילהל

כאמור, אין קשר בין נטילת רואקוטאן להפרעות שינה. אך, אם זה משהו זמני ונקודתי ניתן להעזר בכדורים לא ממכרים להסדרה של מנגנוני שינה, כגון טו-נייט. אך, אם הבעיה היא ממושכת ולא יהיה שיפור בהרדמות והשינה יש לפנות למעבדת שינה. איילהל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות