פצעים בכתפיים ובחזה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/07/2011 | 15:04 | מאת: רחש

שלום, מתחילת גיל 13 התחילו לגדול לי פצעוני בגרות על הפנים. לא יכולתי לסבול אותם ולקחתי כל תרופה שיכולתי לקחת. חלק עזרו לי וחלק לא, בסופו של דבר התרגלתי לפצעונים ואמרתי שאני יחכה שיפסיקו לבד. לפני כחודשיים התחילו לגדול לי גם על החזה, הגב העליון ובעיקר בכתפיים. רואים את הפצעונים טוב ובגלל זה אני מתבייש ללכת בלי חולצה בים או בבריכה ואפילו שאני עושה ספורט אני לא מוריז להוריד ליד חברים. יש לי משהו לעשות שלא קשור לנטילת תרופות?

הי מבלי לראות את מצבך קשה לי לתת אבבחנה ועצה בשל התפשטות הפצעים מציע שתיגש לרופא עור מומחה כדי למצוא פיתרון. להניח כי יחלוף מעצמו ולסבול ? חבל יש פתרונות

21/07/2011 | 20:22 | מאת: רחש

ניסיתי המון תרופות והיחידה שעזרה לי היא כדורי אנטיביוטיקה. יש תרופה שאתה מכיר וממליץ שתעביר לי את הפצעונים בכתפיים ובחזה? שהיא לא כדורים או אנטיביוטיקה. כי אני לא רוצה להכניס לגוף חומרים שלא צריכים אותם. ולגביי הרופא ללכת לרופא משפחה זה גם טוב? או שרופא מומחה? כי הייתי לפניי שבועיים אצל הרופא משפחה והוא אמר שלכולם יש את זה אבל אני לא מאמין לזה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות