טיפול לאקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/07/2011 | 23:34 | מאת: תהילה

שלום ד"ר, אני מטופלת כבר 6 חודשים אצל קוסמטיקאית לאקנה, ביזבזתי לא מעט זמן וכסף אך לשוא, בביקורי האחרון היא מרחה לי חומר חזק שהפך לכוויה, אני כבר יומיים מורחת על פני תריאולון וביאיפין, האם זה מהווה טיפול אפקטיבי בכווית כימיקלים? דבר נוסף, האם יש סיכון בטיפול בטכנולוגיית IPL קרן אור לאקנה?. אשמח אם לד"ר ישנן המלצות על רופאים המטפלים בשיטה זו מאחר ועייפתי.. תודה רבה!

תהילה הי לא מכיר קוסמטיקאית המתמחה באקנה . אין כזה דבר!!! אקנה היא מחלת עור ורק רופא מומחה רשאי לטפל .אנני יודע איזה חומרים כימיים היא מרחה לך .עצתימבלי לראות את מצבך אנני יכול להמליץ על טיפול התריאולון והבייפין טובים כעזרה ראשונה גשי לרופא עור בדחיפות לראות מהי דרגת הכוויה ולקבל טיפול ,כדי שחלילה לא ישארו סימנים על הפנים. ואחכ התייעצי עמו איך לטפל באקנה. בהצלחה נא לא להזניח .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות