הפסקת הקיורטן לשבוע .

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/07/2011 | 23:46 | מאת: לינוי

אני לוקחת קיורטן כבר 3 חודשים ולפני כמה זמן נהייה לי זיהום בציפורן ביד , בהתחלה הרופא הביא לי סינטומיצין ולאחר 3 שבועות הלכתי אליו שוב ואמרתי לו שזה לא עזר לי .. והוא ראה את הציפורן ואמר שזה ממש מזוהם ואמר לי להפסיק שבוע והביא לי כדורים אנטיביוטים במקום ... הנפיחות קצת ירדה אבן אין שינוי משמעותי ואני לוקחת את זה 5 ימים .. אני אצטרך לקחת את זה עוד שבוע ? זה יכול להוביל להפסקת הכדורים ? כי יש שינוי ממש ממש משמעותי בפנים שלי ... ואני לא רוצה להפסיק אחרי כל תקופת ההחמרה ושנעלמו לי החצ'קונים .. 2 . הכתמים האדומים , יעלמו לי מתישהוא ?

הי לינוי אנני יכול לומר כמה זמן ימשך משהו שלא ראיתי. אך עצתי חזרי לרופא לבדוק מצב הציפורן ,ואולי לא תצטרכי להפסיק הכדורים. לגבי הכתמים -לוקח להם זמן להעלם.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות