אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/07/2011 | 19:48 | מאת: ט

אני בן 26 וסובל מאקנה כבר מגיל 13 טופלתי בעבר באין ספור משחות אך לשוא ופעמיים ברואקוטאן ובפעמיים זה עזר לי 100% אלא שהאקנה צצה כל פעם מחדש אך צריך להודות שלא באותה דרגת חומרה כמו שהיה בעבר וכיום חזרתי לסבול ממנה ורופא העור שלי רשם לי מינוציקלין ואני עוד כמה ימים מסיים את החודש ה1 ועוד אין שיפור ממשי ידוע לי מהשימוש ברואקוטאן שלוקח כמה חודשים כדי להיפטר מהם טוטאלית ואף בתקופה הראשונה האקנה מחמירה האם זה תקף גם למינוציקין למרות שזה שונה מרואקוטאן במרכיבים ובאופן ההשפעה? כלומר כמה זמן זה אמור לקחת למיטב ידיעתך ונסיונך? תודה

ערב טוב מינוציקלין לוקח בין 3-6 חודשי טיפול .ואם זה לא עוזר יש לחזור לרואקוטאן החורף הקרוב.אין מניעה לחזור לרואקוטאן מס פעמים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות