הרבה נשארים אם זה גם לאחר הטיפול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/07/2011 | 14:06 | מאת: שמוליק

שלום יורב אני כמה וכמה פעמים שאלתי אותך לגבי הנקודות האדומות והלבנות שרואים אותם בשמש יותר ואמרת לי שזה יעבור בהמשך הטיפול. אני לוקח ראוקטן 4 חודש מינון של 30 והנקודות האדומות והלבנות לא מראות שיפור והרופא אמר לי שנישאר לי עוד 4 חודש לקחת את הכדורים ואני תמיד רואה אנשים שרושמים לך שלקחו ורק הפצעיים האלה הפנימיים הלבנים והאדומים לא עוברים להם וזה מפחיד טיפה לקחת תקופה כזאת ארוכה כדור לא ללכת לים לא ללכת לבריכה לסבול מהתפעות לואי ושלא יהיה תוצאה מספקת אנשים שמסיימים את הכדור עדיין אם הסימנים האלה איך אני ידע שזה יעבור לי מה אני צריך לעשות בישביל לקבל תוצאה של פנים חלקות לגמריי.

שמוליק יקר אין לי תשובה שונה ממה שנתתי לך : לסיים את הטיפול ולהתעזר בהמון סבלנות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות