אז סיימתי עם הראקוטן, מה עכשיו ?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/07/2011 | 12:31 | מאת: עומר

שלום, לפני 5 ימים סיימתי טיפול של 6 חודשים עם מינון של 20 מ"ג בחודש הראשון, וב- 5 חודשים האחרים הייתי עם 40 מ"ג ביום. מבחינת פצעים התוצאה טובה מאוד,כבר 3 חודשים שלא יוצאים לי פצעים חדשים. אבל הבעיה היא הסימנים האדומים\כתמים\איך שלא תקראו לזה... אמנם יש שיפור אבל זה עדיין מציק, ולא קרוב לפנים חלקות אז מתי הכתמים\סימנים האלה צריכים לעבור ? שימוש ב Acnil Wash(או כל סבון\משחה אחרים) יעזור במידה מסוימת ? יש לי גם סימן\כתם שהפך למוגלה...ז"א שאני יכול להחזיק את זה באצבעות, יש סיכוי שזה יעבור לי לגמרי ? או שתישאר לי איזה צלקת קטנה ?

עומר ערב טוב סימנים לוקח זמן לעיתים מס חודשים עד שנעלמים וצריך הרבה סבלנות. את הכתם שהפך למוגלה הראה לרופא העור משום שקשה לעשות אבחנה מבלי לראות .בהצלחה

04/07/2011 | 09:30 | מאת: עומר

אוקיי,תודה רבה ומה לגבי סבון?כדאי להשתמש?או שזה בזבוז זמן?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות