רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/08/2010 | 12:25 | מאת: ענבר

שלום, שמי ענבר ואני לוקחת רואקוטן במינון 40 מ"ג כבר במשך 4 חודשים. המצב השתפר פלאים. רופא העור שלי אמר שאסור לי להוריד שיער בשום מקום בגוף, בעוד רופאי עור אחרים אוסרים רק על שימוש בשעווה. אנחנו נמצאים בקיץ וזה מצב בלתי נסבל ובלתי מתאפשר. האיסור הזה לא כתוב בשום עלון של תרופה, וכל אדם אחר שנטל את התרופה אמר שאין שום סיכון בעשייה זו. הייתי רוצה לשמוע מה דעתך על זה.

ענבר שלום אסורה הסרת שיער הקשורה בפעולה מכאנית של תלישה.כל הסרה אחרת יכולה להתבצע.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות