אקנה עקשנית 2

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/05/2011 | 19:25 | מאת: שירי

היי ד"ר יורב. בזמנו שאלתי כאן ונעניתי כי אין עבורי טיפול יעיל יותר מהגלולות לאקנה. שאלתי היא האם נגזר עליי לקחת גלולות כל החיים בגלל האקנה ההורמונלית שלי? אציין כי רואקוטן לא עזר לי אחרי שני קורסים ואף גרם לי לטחורים ופיסורה. כרגע על גלולות יסמין ורק הן עוזרות, אך נדמה לי שגורמות לי לצבירת נוזלים ועלייה של 3 קילו במשקל. תודה

שירי בוקר טוב גלולות היסמין אינםן משפיעות על משקל ובמידה מאד קטנה על צבירת נוזלים .הן כן מעוררות את התאבון. גשי לגינקולוג אולי וכל להתאים לך גלולות אחרות .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות