קוסמטיקאית רפואית

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/05/2011 | 21:30 | מאת: מיה

האם קוסמטקאית רפואית P.M.E יכולה לעזור במקרה אקנה ? היא טוענת שאני צריכה להיות בטיפול כל 21 יום ? אני אצלה כבר 10 חודשים ועדיין אין תוצאות משמעתיות, היא אומרת שלחלק מהאנשים זה לוקח יותר זמן. האם זה נשמע לך הגיוני מבחינה רפואית?

הי מאיה קוסמטיקאית רפואית...השם מאד יפה אבל איננו מושג רפואי.הייתי מייעץ לך לטפל במחלות עור אצל רופא עור (לכל תחום המןמחה של)כמו שלא תלכי לאורטופד לקבל יעוץ ללידה..בזמן הזה כבר היית מעבר לטיפול.לקוסמטיקאית לכי לטיפולי פנים וכו. בחרי רופא עור מומחה שיטפל במחלה.בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות