גלולות במקום ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/05/2011 | 23:31 | מאת: אלה

שלום ד"ר יורב,בתי בת 14.5,לוקחת ראקוטן כחמישה חודשים במינון של 40 מ"ג.אין שיפור משמעותי בפניה.הפצעים אינם מוגלתיים. רופאה אחת המליצה להעלות מינון ל-50 מ"ג,רופאה שנייה המליצה לעבור בדיקות הורמונים ואז להחליף לדיאנה.מה דעתך?

אלה בוקר טוב מבלי לראות מצב האקנה של ביתך קשה לי להמליץ על טיפול מתאים לה . א. צריך לבדוק האם המינון מתאים לה? (לפי משקל הגוף).50 נראה הרבה מידי ב. איןשום מניעה לעבור בדיקות הורמונליות לוודא שהכל בסדר ג. בעקרון טיפול ברואקוטאן נמשך כ6-8 חודשים מחזור 1 ואפשר לקחת גם מחזור נוסף.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות