מספר שאלות על קיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/05/2011 | 22:32 | מאת: רותם

1 . התחלתי להשתמש בקיורטן לפני שבוע ואני לוקחת ביום 2 כדורים . הרופא אמר שבחודש הראשון ייצאו לי מלא פצעי בגרות והוא אמר לי על התופעות לוואי והכל .. אבל עבר רק שבוע וכבר ייצא לי מלא פצעיי בגרות ניהיה לי יובש בשפתיים ומסביב להם למרות שאני שותה המון ... זה ייתכן שזה משפיע כ"כ מהר ? 2 . הרופא אמר לי לא לפוצץ את הפצעים שיוצאים לי .. הבעיה היא שזה מתפוצץ לבד ובלי כוונה כאשר אני מתנגבת בפנים לאחר מקלחת .. או במקלחת ... ויום למחרת נשאר לי סימן כזה ... וגם לפני הטיפול היה לי מלא סימנים מהפצעי בגרות כמו צלקות למרות שאני לא מפוצצת אותם .. האם זה יעבור לי בעקבות הקיורטן ? 3 . הרופא אמר שאסור לי להשתמש בשעווה ? אסור לי על כל הגוף ? ואם כן אני יכולה להשתמש במשהו אחר שהוא לא סכין גילוח ? בתודה רותם .

12/05/2011 | 22:33 | מאת: רותם

שכחתי לשאול מה ההבדל בין קיורטן לרוקוטן ?

אין הבדל ביניהם אותה תרופה יצרנים שונים

ערב טוב לשאלותיך:1. כן יכול להשפיע במהירות 2.הקיורטן אינוו משפיע על צלקות .לאחר סיום הטיפול באקנה אפשר לעבור לטיפול בצלקות. 3.אסור שימוש בשעווה או כל חומר דפילטורי אחר בכל הגוף משום שהעור מגורה מאד

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות