אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/05/2011 | 10:58 | מאת: דנה

בני בן ה15 קהל מרופא עור אדפרין לפנים יחד עם זינדקלין ואקנמיצן פלוס לגב ולחזה האדפרין גרם למס' כויות קטנות אחרי שנחשף יום אחד לשמש ואיני מעונינת להמשיך להשתמש בו ברצוני לשאול: האם ניתן להשתמש באקנמיצין פלוס שמראה תוצאות יפות גם על הפנים? מה חזק יותר מבחינת החשיפה לשמש:אדפרין או הטריטנואין 0.025 אחוז שיש באקנמיצין פלוס? תודה

דנה שלום בכל מצב אסורה חשיפה לשמש גם בלי החומרים האלה אולם עליו להיזהר שבעתיים כרגע. אין מניעה להפסיק את האדפרין ולהשתמש זינדקלין ואקנהמיצין .שוב ללא שמש

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות