פצעיים פנימיים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/05/2011 | 09:39 | מאת: הילה1

דוקטור שלום רב, אתחיל בזה שהתרשמתי מאוד מהתייחסותך ברצינות לשאלות המועלות בפורום הנ''ל , זה לא מובן מאליו. ברצוני לשאול האם קיימת דרך להפטר מן הפצעיים הפנימיים (ללא מוגלה- בליטה על פני העור ) רואקוטן לא עוזר טיפול של 4 חודשים. בנוסף, האם אתה יכול להמליץ על קרם לחות וקרם הגנה המתאימים לעור בעייתי , שומני ובהיר ? תודה רבה רבה !

הילה שלום משך טיפול של רואקוטאן הקצר ביותר הוא 6 חודשים אז קצת סבלנות כי זה הפיתרון לפצעים הפנימייםץ ממליץ להשתמש בקרמים שהם על בסיס שיננו שומני כגון הקרמים של דר עור וכן של ווישי בהצלחה

23/05/2011 | 06:46 | מאת: שמוליק

איזה מעצבן זה אה אני רואה שיפור בפצעים אני נוטל 3 חודש אבל בנקודות הפנימיות האלה הלבנות שאני לא יודע עם זה פצעים אין שיפור

אם שמת לב לתגובה להילה אז סבלנות היא שם המשחק זהו הטיםול המתאים לאקנה(הנקודות הפנימיות הן חלק ממנה).משך הטיפול הקצר ביותר הוא 6 ח'.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות